glasatelier Mozaineke
 
Kleurrijke glaskunst

Basis Mozaïek workshop in 4 uur.

Glasmozaïek is leuk om te maken, maar een mooi mozaïek maken kost tijd. De workshop duurt daarom gemiddeld 4 uur. De mogelijkheden om te mozaïeken zijn bijvoorbeeld, een dienblad, spiegel of fotolijstje, bloempot of 2 schaaltjes of een huisnummerbord of een afbeelding. Het werkstuk kan gezien de tijd, niet groter zijn dan 30 - 30 cm.  U neemt zelf een ondergrond mee waarop gemozaiekt gaat worden. U leert glas te snijden en te knippen en soms is het mooier om ook stukken glas te slijpen. Ik leer u de basisbegrippen van het mozaïeken.

Kosten zijn 60 euro.

Krijgt u uw werk niet af, dan  kunt u deze thuis af maken. U krijgt de materialen mee naar huis zoals glasstukjes en  lijm.

Tevens is het mogelijk om aan te sluiten op de vaste dagdelen( 2 uur) om uw werk af te maken. De kosten hiervoor zijn 15 euro per dagdeel. De prijs van de workshop is inclusief het gebruik van gereedschap en , koffie en thee met altijd iets lekkers.  Exclusief glas.

Materialen worden achteraf afgerekend.

Minimaal aantal deelnemers 2 personen, maximum aantal deelnemers 8 personen.

Na afloop krijgt u het voegsel mee naar huis met een voegbeschrijving.  uw werkstuk zal eerst 24 uur nodig hebben om te drogen, voordat u het af kunt maken/ voegen.

    


 
 
 
 
E-mailen
Instagram